Amtico Access – Ny look för loose laid designvinylgolv

Amtico skoAmtico Access är en kollektion med eleganta LVT-golv, perfekt anpassad för detaljhandeln, sjukvård, kontorsmiljöer, hotell, bostadsmiljö och andra kommersiella miljöer. Produkterna i Amtico Access-kollektionen kan kombineras eller användas individuellt för att skapa snygga golv med moderna mönster.

Amtico Access kombinerar vackra och mångsidiga mönster med högkvalitativ och praktisk design – i en välbalanserad blandning av 43 eleganta och moderna golv med trä, sten och abstrakta mönster.

Amtico Access är särskilt utformad för snabb installation utan användning av permanent lim; golven är också anpassningsbara och flexibla, vilket gör dem enkla att integrera i krävande kommersiella projekt. Golven har en total tjocklek på 5 mm och ett extremt starkt slitskikt på 0,55 mm med väl avvägda ljusreflektionsvärden. Golven har även utmärkta akustiska egenskaper. Genom att använda fixeringslim när du installerar Amtico Access kan plattorna lätt tas bort och ersättas, men också lämpligt som installationsgolv.

Golven har utformats för användning i kommersiella miljöer med hög fottrafik. Med vår 10-åriga genomnötningsgaranti kan du vara förvissad om att du valt rätt golv.

november 20, 2016

0 kommentarer