Amtico relanserar premiumkollektionen signature!

En innovativ och hållbar produkt som är designad och tillverkad i Storbritannien. En bred kollektion som ger dig de skräddarsydda designval du behöver för att kunna förverkliga en kreativ vision.

Amtico Signature-kollektionen består nu av 163 produkter: 69 trämönster, 43 stenmönster och 51 abstrakta mönster. Den sofistikerade kollektionen kombinerar originella färger, distinkta mönster och häpnadsväckande detaljer. De designledande LVT-golven av högsta kvalitet har en total tjocklek på 2,5 mm och ett slitskikt på 1 mm.

Det är kombinationen av stil och funktion som gör Signature-kollektionen så vackert flexibel för de mest krävande projekten i nästan alla typer av kommersiella miljöer.

För den här nya kollektionen har Amtico skapat nya paletter byggda runt ton och struktur för att göra det enklare för dig att hitta det du söker. Amtico har presenterat ett bredare urval av kalla toner och utvecklat vackra nya designer som fokuserar på flexibla färgblandningar.

Amticos gemensamma designfilosofi betyder att de kan skapa designer och paletter som fungerar över kollektionsgränserna, vilket ger dig friheten att experimentera. De rör oss över mönster, toner, strukturer och även material i en inspirerande mängd olika designer.

För mer information om vår Signature kollektion och översikt av alla Amticos designer besök www.amtico.com.

Med en helt ny hemsida hoppas Amtico att göra det ännu enklare för dig som kund att hitta det du söker, finna inspiration till dina kommande projekt, hitta teknisk information och beställa varuprover och broschyrer.

DESIGNERS CHOICE – ETT ENKLARE SÄTT ATT HITTA ETT LÄGGNINGSMÖNSTER SOM PASSAR JUST DIG.

Amtico har tillverkat läggningsmönster i över 50 år. Deras läggningsmönster är grundplåten för Amticos kreativitet, ett ramverk för att du skall kunna experimentera med produkter, former och storlekar för att skapa något helt unikt.

Efter Amticos framgångsrika broschyr Signature Laying Patterns från förra året, har läggningsmönster och erbjudanden förbättrats för att kunna uppfylla dina och andra kunders behov och göra det enklare att hitta sin egen stil.

Amtico är väldigt glada över att få presentera Designer’s Choice. Det är en hyllning till alla deras bästsäljande designer och sina favoriter från Amtico Signature-kollektionen.

Designer’s Choice är en samling av 84 produktkombinationer skapade av Amticos eget designteam. En samling av förvalda kombinationer över 14 läggningsmönster som gör det enkelt att skapa ett fantastiskt golv, och som gör det enkelt att beställa.

Besök www.amtico.com för att se de olika designerna och beställa deras senaste broschyr.

 

juni 12, 2016

0 kommentarer