Upofloor Zero – en av många nyheter från Ehrenborg 2014!

Upofloor Zero – nya generationens PVC-fria rullvara

Med noll PVC, noll mjukgörare och noll utsläpp, är Upofloors nya homogena golv speciellt utvecklat för sjukvården och utbildningssektorn. En mineralbaserad konstruktion och ionomerförstärkt ytbehandling gör golven lätta att underhålla och extremt motståndskraftiga mot både fläckar, repor och kemikalier.

Den nya Upofloor Zero har en homogen uppbyggnad vilket gör golvet mycket flexibelt och lätt att installera runt till exempel avloppsbrunnar och vid uppvik.

Golven finns i en mängd olika färger från ljust till mörkt, inklusive flera färgstarka toner – vilket innebär oändliga möjligheter att mixa, matcha och skapa kontraster.

Helt fri från PVC och mjukgörare har Upofloor Zero en ren komposition som främjar ren inomhusluft. Det är också fritt från halogener, klor och ftalater.

Med sina enastående miljöegenskaper, enkla installation och låga livscykelkostnad är Upofloor Zero ett perfekt golv för offentliga miljöer som sjukhus, skolor, butiker, kontor, förskolor och vårdhem som utsätts för hårt slitage och andra krävande förhållanden.

Det nya alfabetet från Upofloor – XQZ och en ny webbplats

Upofloor har förkortat alfabetet för slitstarka golv. Från X till Z hittar du nu de bästa och miljövänligaste golvalternativen för alla behov och användningsområden. Miljövänligt, slitstarkt och lätt att underhålla.

Smartare. Grönare. Tuffare.

Upofloor har också gjort om sin webbplats. Besök www.upofloor.com och låt dig inspireras!

Upofloor Xpression – PVC-fritt designgolv

Upofloor breddar sitt utbud av mönster och storlekar på PVC-fria designplankor och -plattor. De nya golven finns i trendiga färger och mönster som uppfyller efterfrågan från bland annat detaljhandel, kontor, butiker och utställningslokaler, i syfte att skapa snygga utrymmen med miljövänliga golv.

Xpressions designplankor omfattar 21 lugna, klassiska och rustika träimitationer i en mängd olika färger. Xpressions plattor innehåller åtta plattor från ljusa till mörka toner i både effektfulla och lugna mönster. Den nya kollektionen erbjuder möjligheter till mönsterläggning och det är också möjligt att blanda färger för att skapa ett unikt golv.

Fri från PVC, mjukgörare, ftalater, halogener och klor, är Upofloor Xpression utvecklat med hälsan i åtanke. Golvet är också väl lämpat för sjukvård, utbildningssektorn och miljömedvetna företag, då det är både bakterieresistent och antistatisk samtidigt som det har en varm och ombonad känsla.

Tack vare det ionomerimpregnerade slitskiktet är Upofloor Xpression tåligt och resistent mot slitage, repor och kemikalier. Golvet är lättskött och kräver ingen vaxning, polish eller polering och är perfekt för offentliga miljöer som utsätts för hög belastning och andra krävande förhållanden.

För mer information och produktbilder, vänligen kontakta:

Ehrenborg & Co, Petra Hultgren, 031-86 63 44

november 20, 2014

0 kommentarer